top of page

Administratie

De boekhouding zoals u het gewend bent, maar dan met nét een stapje extra. Alles onder één dak. Wel zo handig.

Zo werkt Finadi

how

Verdieping

Doordat Finadi vanuit de basis de businesspartner is van uw onderneming, wordt het onderbrengen van een administratie bij ons tot een hoger niveau getild. Wij gaan verder dan de boekhouder.

Altijd inzicht in de cijfers

Als uw administratie is ondergebracht bij Finadi kunt u ervan uitgaan dat er te allen tijde een real time overzicht van de cijfers beschikbaar is. Zo kunt u altijd en overal precies zien waar de onderneming staat.

Administratie verdient aandacht

De administratieve dienstverlening die wij als Finadi bieden omvat alle administratieve taken waar ondernemers mee te maken krijgen. Een goede financiële administratie is onmisbaar in een onderneming. Het vormt de basis voor een bedrijf.

Voor Finadi zijn rondslingerende papieren, verfrommelde bonnetjes en een chaos op het bureau van werknemers verleden tijd. Wij gaan een stapje verder dan enkel het overnemen van de administratieve taken. Wij zijn erop gericht uw administratie efficiënt en professioneel in te richten.

 

Hierbij zorgen wij ervoor dat wij nieuwe mogelijkheden introduceren voor het bijhouden van de administratie. Denk hierbij aan nieuwe tools, software of handige routinematige taken die u, uzelf kunt aanleren.

 

Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen en direct inscannen van papieren en bonnetjes. Zo kunnen we u begeleiden in het opzetten en behouden van een gestructureerde administratie.

Finadi dashboard
“Uw administratie efficiënt en professioneel ingericht ”

Andere oplossingen voor uw bedrijf

De basis | Businesspartner

Wij doen de boekhouding zoals u het gewend bent.

Inventarisatie

Onderzoek

Uitwerking

Evaluatie

Doelgericht

Consultancy

Advies op maat voor elke afdeling binnen uw bedrijf.

Automatisering

Bedrijfsprocessen

Probleemoplossingen

Bedrijfsstrategieën

Stimuleren van groei

Backoffice

Blijf ondernemen door taken uit handen te geven

Facturatie

Archieven digitaliseren

Personeelsadministratie

Kosten boeken

CAO en pensioenen

bottom of page