top of page

Backoffice

Werkzaamheden volledig uit handen geven. Zo kunt u blijven doen wat u het beste kan. Ondernemen.

Zo werkt Finadi

how

Zelf de regie in handen

U bepaalt waar, hoe en wanneer werkzaamheden worden overgenomen door Finadi. Zo houdt u altijd de touwtjes in handen. Wij begrijpen als geen ander dat dit nodig is. Het is tenslotte uw onderneming.

Altijd inzicht in de cijfers

Er is te allen tijde een real time overzicht van de cijfers beschikbaar. Zo kunt u altijd en overal precies zien hoe de overgenomen werkzaamheden ervoor staan. Vervolgstappen zetten of ingrijpen is snel en gemakkelijk.

De backoffice is een belangrijk aspect van elke (groeiende) onderneming. Het vormt het kloppend hart van de onderneming. De figuurlijke ‘voorkant’ (frontoffice) is ook belangrijk, maar kan alleen optimaal uitgevoerd worden wanneer de backoffice op rolletjes verloopt. In een ideale situatie is het een samenspel tussen front- en backoffice waarbij beide partijen elkaar nodig hebben om de onderneming draaiende te houden. Zodra de werkzaamheden binnen een backoffice niet goed verlopen, zal men daar snel iets van merken op andere vlakken binnen het bedrijf.

Finadi is erin gespecialiseerd om te bewerkstelligen dat de backofficewerkzaamheden geordend en gestructureerd opgezet worden en op lange termijn goed verlopen. Finadi treedt hierbij op als een rechterhand of partner van een onderneming. Wij staan klaar voor de ondernemers die geen tijd hebben om hun onverdeelde aandacht te richten op de backofficewerkzaamheden en zich liever honderd procent inzetten voor de kern van hun bedrijf.

 

Finadi steekt graag tijd en energie in de backofficewerkzaamheden zodat ondernemers kunnen doen wat ze leuk vinden: ondernemen. Waar gewenst blijven wij deze backofficewerkzaamheden monitoren of u keert terug bij een volledig ingericht en autonoom proces. Is er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker nodig om het nieuwe proces draaiende te houden? Finadi regelt het! De gehele dienst kan ook door ons worden uitgevoerd op afstand.

Finadi persoonlijke dienstverlening
“Uw administratie efficiënt en professioneel ingericht ”

Andere oplossingen voor uw bedrijf

De basis | Businesspartner

Wij doen de boekhouding zoals u het gewend bent.

Inventarisatie

Onderzoek

Uitwerking

Evaluatie

Doelgericht

Consultancy

Advies op maat voor elke afdeling binnen uw bedrijf.

Automatisering

Bedrijfsprocessen

Probleemoplossingen

Bedrijfsstrategieën

Stimuleren van groei

Administratie

Wij doen de boekhouding zoals u het gewend bent.

Financiële administratie

Facturatie

Salarisadministratie

Belastingaangiftes

Jaarrapportages

bottom of page