top of page
Zoeken
  • Tessa

Te weinig tijd om handen door groeiende onderneming? Finadi maakt het makkelijkerWanneer je denkt aan Finadi, dan denk je aan structuur. Het creëren van structuur en routine binnen een onderneming is ons streven. Naast de vertrouwde diensten van een accountantskantoor, richt Finadi zich ook op de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Wij zijn een virtuele backoffice op afstand die drukke ondernemers, zoals jij, de ruimte kan bieden om zichzelf te blijven uitdagen. Zo kan de onderneming, maar ook jijzelf persoonlijk doorgroeien.


Bij Finadi staat structuur voorop. Een belangrijk streven dat jij als ondernemer waarschijnlijk ook waarborgt. Het implementeren van een passende structuur in de administratie of in een bedrijfsproces is onmisbaar voor de groei in een onderneming. Het vormt de basis van een goed presenterend en snelgroeiend bedrijf. Het begint al bij zoiets eenvoudigs als het gebruik van templates voor veelvoorkomende mails of een stappenplan voor het checken en betalen van facturen. Dit scheelt een hoop tijd, is overzichtelijk en makkelijk op te pakken voor iedereen in de onderneming.


Als ondernemer is de tijd die je tot je beschikking hebt schaars. Vooral wanneer de onderneming hard groeit, is het lastig om je tanden te zetten in een nieuwe uitdaging of om een nieuw bedrijfsproces te implementeren. Wij als Finadi kunnen hierin jouw virtuele rechterhand vormen. Terwijl jij de focus houdt op de kernactiviteiten, staan wij klaar om de financiële kant op te vangen en inzicht te bieden in een passende structuur en de optimalisatie van bedrijfsprocessen.


Finadi als (virtuele) backoffice op afstand


Finadi vervult als backoffice op afstand de werkzaamheden die jouw werkdruk in één klap kunnen verlichten. We nemen graag het werk uit handen. Dit geeft jou meer ruimte om je te focussen op wat jij écht belangrijk vindt: de kernactiviteiten van de onderneming.

Samen kijken we waar jijzelf nog de touwtjes in handen wilt hebben en waar wij het stokje van je overnemen. Zo passen wij ons aan op jouw behoeften en drukke schema. Hiermee vinden we samen de ideale balans.


Finadi is volledig gericht op service en aandacht. We maken daarom geen gebruik van vaststaande (boekhoudings)systemen of bedrijfsprocessen. We geven advies op maat, waardoor we een passende structuur voor jou en je bedrijf kunnen creëren. Wij hebben niet alleen oog voor de cijfers en de administratie, maar kijken ook naar de onderneming in het geheel. Zo kunnen we jou op een persoonlijk wijze ondersteunen in de groei van de onderneming.


Hier blijft het echter niet bij. Zodra wij een passende structuur of proces geïmplementeerd hebben, zorgen wij ervoor dat die zo ingericht wordt dat een werknemer van de onderneming uiteindelijk het stokje van ons over kan nemen. Wij nemen de taken over, regelen het binnen de onderneming en dragen het vervolgens terug over aan het personeel aan de hand van training.


Wat kan Finadi voor jouw onderneming betekenen?


Finadi draagt net als ieder ander accountantskantoor zorg voor vertrouwde diensten zoals de opmaak van de jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en de salarisadministratie. Hier voegen wij ook nog iets extra’s aan toe. We staan niet alleen klaar voor de financiële kant van de onderneming, ook in de rest van het bedrijfsproces verlenen wij graag onze service.


De diensten die wij verlenen


Optimalisatie van bedrijfsprocessen Naast het faciliteren van een financiële structuur en een goede structuur in het gehele werkproces, zullen wij de processen op zo’n manier inrichten dat je als ondernemer iemand kunt aannemen die het stokje van ons overneemt.


Opzetten en ondersteuning van administratie Een greep uit de werkzaamheden die wij hierbij verrichten, bestaat onder andere uit het opzetten van een facturatiesysteem die gekoppeld is aan de administratie (al dan niet van een boekhoudkantoor), het inrichten van een urenregistratiesysteem, de koppeling naar een controle op ingekochte uren en we zijn in de mogelijkheid om de kosten en bijbehorende bescheiden door te geven aan de accountant.


Aangifte inkomstenbelasting De aangifte inkomstenbelasting kan bij ons op kantoor uitgevoerd worden, maar zo nodig komen wij naar je toe en verzorgen de aangifte vanaf jouw werkplek (of coronaproof online). Wanneer je ervoor kiest om de aangifte aan ons over te laten, zullen wij ook de controle op de door de belastingdienst opgelegde aanslag voor je regelen.


Salarisadministratie Wanneer wij de salarisadministratie uit handen nemen, maken wij de salarisstroken op papier of als pdf. Die kunnen wij, of jijzelf, naar jouw medewerkers mailen. Daarnaast verzorgen wij ook de aangifte voor loonheffing.


Hulp voor startende ondernemers Zelfs als je een startende ondernemer bent, kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag op weg met eventuele inschrijvingen, belastingen en andere vragen.

32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page